AL-MACLAA

AL-MACLAA burgers - panini's - schotels - snacks - smos

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 361 beoordelingen
5 jan 2020 om 18:57 eten was voortreffelijk! Wij hebben er echt lekker van gesmuld! Broeder ga zo door!
3 jan 2020 om 7:59 Het eten was ok. Helaas kregen we een fristi ipv de bestelde energie drank. En de omschrijving van de gerechten klopt niet, of we hebben de friet niet ontvangen. (Bij de categorie 'warme broodjes' staat in de omschrijving 'inclusief friet')
1 jan 2020 om 16:06 Perfect
27 dec 2019 om 10:37 perfect
23 dec 2019 om 22:07 Na een eerste wat mindere ervaring was het ditmaal super in orde. Leuke attentie in de vorm van een dessert. Top!!!!
23 dec 2019 om 20:02 Eten smaakte goed. Maar alleen jammer dat ik extra vlees en geen salade had besteld en ik gewone portie vlees en salade kreeg
14 dec 2019 om 20:46 Het eten was best lekker alleen de patat was een aanfluiting. Per bestelling een half gevuld bakje!!! Dat kan natuurlijk echt niet!!
13 dec 2019 om 19:14 Eten was heerlijk, vriendelijke bezorger die er ook snel was. Top!
28 nov 2019 om 17:27 Helemaal super. Super vriendelijk Super snel
17 nov 2019 om 21:26 Het was weer heerlijk, en de bezorging was keurig optijd (zelfs iets eerder nog) En we kregen wat lekkers omdat de vorige keer de bezorging telaat was, het was TOP
17 nov 2019 om 20:07 Eten was koud.
16 nov 2019 om 21:01 Heerlijk eten. Snelle bezorging. Top restaurant!