AL-MACLAA

AL-MACLAA burgers - panini's - schotels - snacks - smos

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 366 beoordelingen
25 mrt 2020 om 19:01 Lekker en netjes op tijd
7 mrt 2020 om 19:08 Snelle bezorging, warm en lekker...
29 feb 2020 om 18:38 Altijd goed eten en de eigenaar is een sympathieke man. Aanrader
2 feb 2020 om 19:49 Ja was gewoon prima. Echt lekker.
5 jan 2020 om 18:57 eten was voortreffelijk! Wij hebben er echt lekker van gesmuld! Broeder ga zo door!
3 jan 2020 om 7:59 Het eten was ok. Helaas kregen we een fristi ipv de bestelde energie drank. En de omschrijving van de gerechten klopt niet, of we hebben de friet niet ontvangen. (Bij de categorie 'warme broodjes' staat in de omschrijving 'inclusief friet')
1 jan 2020 om 16:06 Perfect
27 dec 2019 om 10:37 perfect
23 dec 2019 om 22:07 Na een eerste wat mindere ervaring was het ditmaal super in orde. Leuke attentie in de vorm van een dessert. Top!!!!
23 dec 2019 om 20:02 Eten smaakte goed. Maar alleen jammer dat ik extra vlees en geen salade had besteld en ik gewone portie vlees en salade kreeg
14 dec 2019 om 20:46 Het eten was best lekker alleen de patat was een aanfluiting. Per bestelling een half gevuld bakje!!! Dat kan natuurlijk echt niet!!
13 dec 2019 om 19:14 Eten was heerlijk, vriendelijke bezorger die er ook snel was. Top!